Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Bobbin - Dolg analni čep za intenzivno stimulacijo

Spletna stran Crackstuffers Bobbinbutt plug je dolg z garancijo zadovoljstva in je eden najbolj priljubljenih analnih čepov v zbirki Crackstuffers. Naše stranke obožujejoCrackstuffers Bobbin zaradi njegove optimalne oblike, ki je kot nalašč za stimulacijo anusa in točke P.

Več informacij

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran Crackstuffers Bobbinbutt plug je dolg z garancijo zadovoljstva in je eden najbolj priljubljenih analnih čepov v zbirki Crackstuffers. Naše stranke obožujejoCrackstuffers Bobbin zaradi njegove optimalne oblike, ki je kot nalašč za stimulacijo anusa in točke P. Vsak trenutek z analnim čepom Crackstuffers je užitek, ne glede na to, ali ga vstavite v anus ali izvlečete.

    Popolna stimulacija ob vsaki uporabi:

    Crackstuffers Bobbin je bil razvit za maksimalno stimulacijo pri vsaki uporabi. Skrbno premišljena oblika omogoča intenzivno analno raztezanje in stimulacijo anusa, medtem ko Crackstuffers Bobbin hkrati natančno zadene točko P. Zaradi te kombinacije je nepogrešljiv analni čep za vse, ki iščejo intenzivna in zadovoljujoča doživetja.

    Stabilna podlaga za prostoročno uporabo:

    Še en razlog, zakaj je Crackstuffers Bobbin je med našimi strankami tako priljubljen, je njegova stabilna podlaga, ki omogoča prostoročno uporabo. Butt plug Zaradi tega je Crackstuffers še bolj vsestranski in znatno poveča dejavnik zabave. Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjemCrackstuffers Bobbin vedno ponuja impresivno zmogljivost.

    Velikosti bobna Crackstuffer:

    Crackstuffers Bobbin je na voljo v treh različnih velikostih za različne potrebe in želje:

    • Premera 4 cm, dolžina 38 cm, premer 4 cm
    • Srednja: dolžina 30 cm, premer 5 cm
    • Velika: dolžina 36 cm, premer 6,5 cm


    S temi tremi velikostmi nobena želja ne ostane neizpolnjena in vsakdo lahko Crackstuffers Bobbin izbere velikost, ki najbolj ustreza njegovim individualnim željam.

    Zakaj imajo naše stranke rade Crackstuffers Bobbin ljubezen:

    Naše stranke cenijo Crackstuffers Bobbin predvsem zaradi popolne kombinacije velikosti, oblike in funkcionalnosti. Čep Crackstuffers je idealen za tiste, ki iščejo intenzivno analno raztezanje in usmerjeno stimulacijo, trdna podlaga pa omogoča, da čep uporabljate brez uporabe rok Crackstuffers Bobbin za uporabo brez uporabe rok. Zaradi teh lastnosti je Crackstuffers Bobbin nepogrešljiv del vsake zbirke analnih igrač.

    Na spletni strani Crackstuffers Bobbin se lahko uporablja z vsemi običajnimi lubrikanti:

    Še ena prednost Crackstuffers Bobbin je vsestranskost pri izbiri lubrikanta. Crackstuffers Bobbin je združljiva z mazivi na vodni in silikonski osnovi. Mastni lubrikanti, kot je Crisco ali drugi znani lubrikanti, so prav tako idealni za te izjemne čepke in dilde iz Crackstuffersa. Posebej priporočamo hibridno mazivo Glory Hole s pantenolom in lauretom-9, ki združuje odlično mazljivost in nego.

    Več informacij:

    • Crackstuffers Bobbin - Dolgi analni čep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za nego in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za fisting skupnost. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bella esperienza

    Bella esperienza, toy di taglia perfetta si sente ed è molto piacevole

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Nice feeling when going in and out...

    The Bobbin has nice gentle bumps to tease as each bump slides through, gentle enough not to make you jump, but a nice feeling when going in and out.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Crackstuffers Bobbin - Dolg analni čep za intenzivno stimulacijo

    Crackstuffers Bobbin - Dolg analni čep za intenzivno stimulacijo

    Spletna stran Crackstuffers Bobbinbutt plug je dolg z garancijo zadovoljstva in je eden najbolj priljubljenih analnih čepov v zbirki Crackstuffers. Naše stranke obožujejoCrackstuffers Bobbin zaradi njegove optimalne oblike, ki je kot nalašč za stimulacijo anusa in točke P.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: