Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Zelo dolg analni čep za globoko analno stimulacijo

Spletna stran Crackstuffers Curved Depth Trainer je popolna senzacija in revolucija v analnem treningu! V primerjavi z običajnimi Crackstuffers Depth Trainer različico ima ta različica nežne valove, ki zagotavljajo dodatno stimulacijo med analnim raztezanjem.

Več informacij

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Zelo dolg analni čep za globoko analno stimulacijo

    Spletna stran Crackstuffers Curved Depth Trainer je popolna senzacija in predstavlja revolucijo v analnem treningu! V primerjavi z običajnim Crackstuffers Depth Trainer različico ima ta različica nežne valove, ki zagotavljajo dodatno stimulacijo med analnim raztezanjem. Crackstuffers Curved Depth Trainer je bila razvita, da bi omogočila počasno in še posebej globoko raztezanje anusa - do te mere, da lahko vanj namestimo ekstremne dildote ali celo celotno roko!

    Počasno analno raztezanje za maksimalno stimulacijo globoko v telesu:

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer je kot nalašč za vse, ki želijo analno stimulacijo dvigniti na višjo raven. S tem izdelkom iz Crackstuffersa lahko raztezate anus v svojem tempu, ne da bi morali vstaviti celoten dildo naenkrat (idealno je, če trening gradite več mesecev). Ko ste pripravljeni in želite več, preprosto preidite na naslednjo velikost dilda Crackstuffers Curved Depth Trainergladek, voljen material, iz katerega je izdelan Crackstuffers Curved Depth Trainer zagotavlja, da zlahka zdrsne v anus, še posebej, če je veliko Glory Hole Lubrikanta.

    Razvili so ga strokovnjaki - popoln za ekstremno globoko raziskovanje:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer so razvili strokovnjaki in je vrhunska spolna igrača za raziskovanje analnih globin. Medtem ko številni analni čepi in dildi pomagajo raztegniti anus, ta čudoviti izdelek podjetja Crackstuffers trenira globine telesa. Oblika v obliki vala zagotavlja povsem intenzivno stimulacijo, medtem ko konec dilda v obliki ročaja zagotavlja varno rokovanje. Spletna stran Crackstuffers Curved Depth Trainer se popolnoma prilega vaši roki in vam omogoča popoln nadzor nad tem, kako globoko lahko dildo prodre v vas Crackstuffers Curved Depth Trainer lahko prodre v vas.

    Dimenzije Crackstuffer Curved Depth Trainer:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer ima dolžino približno 55 cm in je na voljo v petih različnih premerih, ki ustrezajo individualnim željam in stopnjam usposabljanja:

    • Premer 4 cm
    • Premer 5 cm
    • Premer 6 cm
    • Premer 7 cm
    • Premer 8 cm


    Ne glede na to, katero velikost izberete, je Crackstuffers Curved Depth Trainer vam ponuja globoko in intenzivno analno stimulacijo, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam.

    Popolna lubrikacija za neprekosljiv užitek:

    Še ena prednost Crackstuffers Curved Depth Trainer je vsestranskost pri izbiri lubrikanta. Na spletni strani Crackstuffers Curved Depth Trainer je združljiv z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi. Mastna maziva, kot je Crisco ali druga dobro znana maziva, so prav tako idealna za te izjemne čepke in dilde iz Crackstuffersa. Posebej priporočamo hibridno mazivo Glory Hole s pantenolom in lauretom-9, ki združuje odlično mazljivost in nego.

    Več informacij:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - zelo dolg analni čep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za nego in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Ocenjevanje 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Zelo dolg analni čep za globoko analno stimulacijo

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Zelo dolg analni čep za globoko analno stimulacijo

      Spletna stran Crackstuffers Curved Depth Trainer je popolna senzacija in revolucija v analnem treningu! V primerjavi z običajnimi Crackstuffers Depth Trainer različico ima ta različica nežne valove, ki zagotavljajo dodatno stimulacijo med analnim raztezanjem.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 other products in the same category: