Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Suppository - Analni čep za ekstremno analno raztezanje

Z Crackstuffers Suppository So čepi za zadnjico pravi izziv, ki ga ne smete zamuditi! Analni kvartet Crackstuffers vam ponuja edinstveno priložnost, da izbirate med štirimi prvovrstnimi čepki, ki so bili razviti za jasno vidno analno raztezanje.

Več informacij

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Suppository - Največji izziv za ekstremno analno raztezanje

    Z Crackstuffers Suppository Vas čaka pravi izziv, ki ga ne smete zamuditi! Analni kvartet Crackstuffers vam ponuja edinstveno priložnost, da izbirate med štirimi prvovrstnimi čepki, ki so bili razviti za jasno vidno analno raztezanje. Vsaka od štirih velikosti obljublja največji analni užitek in impresivne rezultate analnega raztezanja. Crackstuffers Suppository Analni čepi so idealni za vse, ki želijo svojo zbirko razširiti z najboljšimi analnimi čepi, ne da bi pri tem morali sklepati kompromise.

    Popolnoma oblikovani analni čepki za maksimalno analno raztezanje

    Spletna stran Crackstuffers Suppository butt plug je ročno izdelan in ponuja edinstveno kombinacijo oblikovanja in funkcionalnosti. Zasnovan je za enostavno analno vstavljanje, medtem ko dolga gred čepka počasi drsi v telo za maksimalno analno raztezanje. Butt plug Crackstuffers se je že uveljavil kot najljubši v naši zbirki seksi igračk in je popoln dodatek za vse, ki iščejo ekstremno analno raztezanje.

    Izberite pravo velikost - za 4 stopnje analnega raztezanja:

    Crackstuffers Suppository So na voljo v štirih različnih velikostih, ki vsaka na svoj način zagotavljajo impresivno analno raztezanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, je na voljo primerna velikost za vsako potrebo:

    • Premer 5,5 cm, dolžina 21 cm, premer 5,5 cm
    • Srednja: dolžina 26 cm, premer 6,5 cm
    • Velika: dolžina 31 cm, premer 8,5 cm
    • Zelo velika: dolžina 34 cm, premer 9,5 cm


    Vsaka velikost Crackstuffers Suppository Čepov ponuja izjemno raztegljivost, ki je izziv tudi za najbolj izkušene uporabnike, in zagotavlja impresivne rezultate.

    Popolno drsenje za neprekosljiv užitek:

    Še ena prednost Crackstuffers Suppository je vsestranskost pri izbiri lubrikanta. Spletna stran Crackstuffers Suppository je združljiv z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi. Mastni lubrikanti, kot je Crisco ali drugi dobro znani lubrikanti, so prav tako idealni za te izjemne čepke in dilde iz Crackstuffersa. Posebej priporočamo hibridno mazivo Glory Hole s pantenolom in lauretom-9, ki združuje odlično mazljivost in nego.

    Več informacij:

    • Crackstuffers Suppository - Dodatne informacije: analni čep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za nego in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej razvite za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottimo

    Ho preso una taglia M, col senno di poi avrei preso una L perché non è troppo grande. Ottimo toy, ottimo materiale e la forma è veramente accattivante e facile da gestire. Consiglio uso di lubrificante. Enjoy b side!

      Ocenjevanje 

      Fantastic plug

      A fantastic plug, well in place so it wants to stay there forever ... Requires a little practice to get it in place but once there it is as molding;)

        Ocenjevanje 

        Du bonheur en douceur (médium)

        J'ai commencé par le small et il est vite devenu mon jouet de préliminaire. Ensuite je suis passé à la taille supérieure et certainement mon jouet préféré. Même si ce n'est qu'une taille médium, il me rempli bien et passe tout en douceur.

        Je regrette juste qu'il n'y ai pas une taille entre me médium et le large, car passer de 65mm à 85mm mon fion n'est pas encore prêt.

        • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Geiles Feeling

        So aufgedehnt zu werden ist ein total geiles Feeling. Das Material ist TOP !!!!

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Der große ist mir viel zu groß

        Der große ist mir viel zu groß - ich bezweifle das den überhaupt jemand reinkriegt.

        • 0 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Der macht was her

        Endlich ein Buttplug, der auch was her macht und dazu noch Fun bereitet. Der Suppository ist leicht zu reinigen und riecht neutral. Endlich mal eine vernünftige Größenauswahl!

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Great feeling

        If you've never used a plug before then you won't be buying this one for your first. Unless you are very determined or very brave. Doesn't actually look that big at first, but you will soon find out that it's bigger than you think. I would advise warming up with something smaller first before slipping this bad boy in. Being tapered, you can comfortably go at your own pace. The feeling you get just before, and then when you get over the bulge and swallow it up is amazing. It's physically wonderful and psychologically very exciting. Anal play is very addictive and it's tempting to go larger and more extreme, though I'm sure this will suffice for most people. This plug is very smooth, firm but not rigid. It's actually a good balance of the two. I really like it.

        • 7 od 7 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Suppository - Analni čep za ekstremno analno raztezanje

        Crackstuffers Suppository - Analni čep za ekstremno analno raztezanje

        Z Crackstuffers Suppository So čepi za zadnjico pravi izziv, ki ga ne smete zamuditi! Analni kvartet Crackstuffers vam ponuja edinstveno priložnost, da izbirate med štirimi prvovrstnimi čepki, ki so bili razviti za jasno vidno analno raztezanje.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: