Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondaža petelinov in žogic

Glasilo

Humbler 3.0 opremljen z usnjenimi okovi

Humbler Izkusite popoln nadzor in ponižanje z modelom 3.0 ter odkrijte številne možnosti te inovativne BDSM spolne igrače. Z dodatnimi usnjenimi ročaji bo vsaka seansa BDSM postala intenzivno doživetje.

Več informacij

3465/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Humbler Izkusite vrhunski nadzor in ponižanje z modelom 3.0 ter odkrijte številne možnosti te inovativne BDSM spolne igrače. Z dodatnimi usnjenimi ročaji bo vsaka seansa BDSM postala intenzivno doživetje.

    Humbler Zakaj je 3.0 obvezen pripomoček za vsako razmerje BDSM!

    Humbler Naša 3.0 je seks igrača BDSM, ki je bila posebej razvita za poniževanje in nadzorovanje moškega partnerja. Humbler Zasnova pripomočka 3.0 je anatomsko dovršena in zagotavlja, da so moška moda potegnjena skozi pripomoček in pritrjena nazaj med noge, kar skoraj onemogoča vsakršno gibanje, zlasti stojo ali hojo.

    Humbler Naprava 3.0 v akciji: pasivni moški postane utelešenje podrejenosti!

    Humbler Naprava 3.0 je običajno pritrjena za moškimi stegni, tako da so noge v upognjenem položaju. To preprečuje vstajanje in pokončno držo ter uveljavlja nadzorovano, podrejeno držo. V novi različici z usnjenimi ročaji, pritrjenimi ob straneh, je svoboda gibanja še bolj omejena, saj je mogoče zavarovati tudi roke. To še okrepi občutek podrejenosti in nemoči podrejenega partnerja. Humbler Takoj ko si nadenete model 3.0, se mošnjiček samodejno raztegne, penis pa napne. Zadnjica in testisi so zdaj pripravljeni na intenzivno stimulacijo ali "zdravljenje" s strani partnerja. Ko vas partner v tem položaju analno uporablja, morda celo z dildom na traku, je preprosto senzacionalno.

    Humbler Zato je model 3.0 obvezen pripomoček za vse ljubitelje BDSM:

    • Omejena svoboda gibanja: vstajanje, stoje in hoja so praktično nemogoči. V tem podrejenem, klečečem položaju je pasivni moški popolnoma prepuščen na milost in nemilost dominantnemu partnerju.
    • Dodatne okove: Usnjene okove, pritrjene ob strani, ponujajo še več možnosti nadzora in povečajo ponižanje.
    • Vsestranska uporaba: Humbler Vsestranska uporaba: 3.0 je lahko zanimiva tudi v kombinaciji z enim od naših seks naprav ali za delo na penisu in testisih z masažnim pripomočkom izDOXY maserja.


    Nova, vznemirljiva vrsta podrejenosti!

    Humbler V kontekstu BDSM se naprava 3.0 uporablja predvsem za poniževanje in psihološki nadzor nad podrejenim partnerjem. Moč dominantnega partnerja je poudarjena s fizičnim omejevanjem in povzročeno bolečino užitka. Humbler Poleg tega 3,0 močno omejuje svobodo gibanja, kar dominantnemu partnerju olajša nadzor nad podrejenim partnerjem. Humbler 3,0 je zelo učinkovito orodje za prikaz moči, nadzora in ponižanja. Vendar ga je treba vedno uporabljati varno in sporazumno, ob spoštovanju meja in dobrega počutja vseh vpletenih strani.

    Dodatne informacije:

    • Humbler z okovi
    • Cock Bondage Humbler Idealen za ali CBT: 3.0 močno raztegne mošnjo. Semenčeca so vabljivo predstavljena za ustvarjalno stimulacijo. Hkrati je penis, zlasti frenulum predkožke, nenavadno napet, kar je za moške izjemno vzburljivo.
    • Material: les, kovina in plastika
    • Humbler Vzburjajoč učinek: Zaradi te lastnosti je model 3.0 priljubljen tudi za masturbacijo. Humbler Ko je 3.0 na mestu, skoraj vsak gib postane dih jemajoče doživetje. Vstajanje ali hoja sta komaj mogoča. Če mu vendarle uspe vstati, podrejen moški stoji upognjen kot primat.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Qualität Top

    Sind sehr zufrieden

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Humbler 3.0 opremljen z usnjenimi okovi

    Humbler 3.0 opremljen z usnjenimi okovi

    Humbler Izkusite popoln nadzor in ponižanje z modelom 3.0 ter odkrijte številne možnosti te inovativne BDSM spolne igrače. Z dodatnimi usnjenimi ročaji bo vsaka seansa BDSM postala intenzivno doživetje.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    27 drugi izdelki iz iste kategorije: