Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Biči in flogger

Glasilo

BDSM flogger iz črnega/rdečega usnja

Za nežne ali trde trepalnice! Ta flogger iz podjetja MEO je osvojila srca skupnosti BDSM. Narejena je iz visokokakovostnega usnja in ne ponuja le popolnega občutka, temveč navdušuje tudi s prvovrstno izdelavo.

Več informacij

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    BDSM flogger iz črnega/rdečega usnja

    Za nežno ali močno bičanje! Ta flogger iz MEO je osvojil srca skupnosti BDSM. Narejen je iz visokokakovostnega usnja in ne ponuja le popolnega občutka, temveč navdušuje tudi s prvovrstno izdelavo. S svojo robustno konstrukcijo in dobro premišljeno zasnovo je ta flogger zagotavlja točno to, kar številni drugi izdelki BDSM le obljubljajo - močne, nadzorovane udarce, ki bodo navdušili tako začetnike kot profesionalce.

    Kakovost s tradicionalno izdelavo

    Naša filozofija pri MEO® se odraža tudi v naših bičih, lopaticah in bičih: sodelujemo izključno z izkušenimi proizvajalci bičev, ki izdelujejo vrhunske izdelke s tradicionalnimi proizvodnimi postopki.

    Popoln udarec zaradi 24 usnjenih trakov

    24 usnjenih trakov naših bičev, od katerih je vsak spleten na polovici dolžine, zagotavlja visok zračni upor in ustvarja značilen zvok biča ob udarcu ob zadnjico ali hrbet flogger.

    A flogger s širokim spektrom uporabe

    Naš flogger iz usnja se uporablja za segrevanje prizadetih delov telesa, da se spodbudi boljša prekrvavitev in s tem zmanjša nevarnost poškodb, ter za nežne udarce ali močne udarce. Trak za roko zagotavlja dober oprijem, z dolžino 70 cm pa flogger se odlično pospravi. Na kratko: ta flogger je obvezen pripomoček za vse ljubitelje spankinga.

    Visokokakovostni pripomoček BDSM iz MEO

    Podjetje MEO je po vsem svetu znano po svojem visokokakovostnem izboru pripomočkov BDSM, s kolekcijo HURTME pa postavlja nove standarde. Ta ekskluzivna serija združuje prvovrstno izdelavo in prefinjen dizajn ter tako novincem kot izkušenim ljubiteljem BDSM ponuja intenzivna doživetja. Ne glede na to, ali flogger, paddle ali bič - vsak izdelek iz kolekcije HURTME je izdelan iz najboljših materialov in zagotavlja popolno ravnovesje med eleganco, funkcionalnostjo in tisto določeno bolečino, zaradi katere je spankanje tako vznemirljivo.

    Več podrobnosti:

    • flogger iz serije HURTME.
    • Ročno izdelan iz najboljšega usnja.
    • Skupna dolžina: približno 68 cm
    • Dolžina ročaja: približno 22 cm
    • Debelina ročaja: 2,5 cm
    • 24 usnjenih trakov
    • Primeren tako za začetnike kot za profesionalce BDSM.
    • Spolni užitek z bičanjem: Bičanje je priljubljena spolna praksa za ustvarjanje spolnega užitka. Tako imenovano bičanje je ena od spolnih zvrsti BDSM.
    • Odgovorna uporaba bičev: Uporaba spolnih igrač BDSM, kot so naše flogger vedno zahteva občutek odgovornosti in vzajemnega spoštovanja med udeleženci. Vedno upoštevajte načela varnega, zdravega in sporazumnega ravnanja (SSC)!
    • Uporabljajte samo flogger le, če ste seznanjeni z ravnanjem z njim. Izogibajte se občutljivim predelom telesa, zlasti obrazu, vratu in predelu ledvic. Predhodna vaja na blazini ali podobni blazini je lahko koristna, da dobite občutek za flogger za pridobitev občutka za njegovo uporabo.
    • Dejavnosti BDSM je treba vedno izvajati z jasnimi mislimi. Izogibajte se uporabi flogger če ste pod vplivom alkohola, drog ali močnih zdravil. Vedno bodite pozorni na partnerjevo telesno in duševno stanje.
    • S partnerjem se odkrito in pošteno pogovorite o svojih mejah in željah. Dogovorite se o jasnem Safewordda lahko dejavnost kadar koli prekinete, če se eden od udeležencev počuti neprijetno.
    • BDSM je intimen odnos, v katerem sta zaupanje in komunikacija najpomembnejša. Uporabite naše flogger s spoštovanjem in odgovornostjo, da zagotovite varno in prijetno izkušnjo za vse udeležence.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Ocenjevanje 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Napišite svoj pregled

        BDSM flogger iz črnega/rdečega usnja

        BDSM flogger iz črnega/rdečega usnja

        Za nežne ali trde trepalnice! Ta flogger iz podjetja MEO je osvojila srca skupnosti BDSM. Narejena je iz visokokakovostnega usnja in ne ponuja le popolnega občutka, temveč navdušuje tudi s prvovrstno izdelavo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        26 drugi izdelki iz iste kategorije: