Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Wax Play - Masažne sveče

Glasilo

BDSM Wax Play - BDSM sveče Dr. Sada - BDSM vosek

Doživite neverjetne užitke BDSM Wax Play s tem kompletom 3 sveč BDSM od Dr. Sada. Uživajte v vznemirljivi mešanici užitka in bolečine z visokokakovostnimi BDSM-svečami Dr. Sado. Te sveče so popolnoma popolne, saj gorijo bolj vroče kot običajne masažne sveče in zagotavljajo še posebej intenzivne občutke med čutno igro z vročim voskom.

Več informacij

9662/00

12,99 €


-3,00 €

9,99 €

3,33 €/kos

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    BDSM Wax Play - BDSM sveče Dr. Sado - BDSM vosek

    Doživite neverjetne užitke BDSM Wax Play s tem kompletom 3 sveč BDSM od Dr. Sada. Uživajte v vznemirljivi mešanici užitka in bolečine z visokokakovostnimi BDSM-svečami Dr. Sado. Te sveče so popolnoma popolne, saj gorijo bolj vroče kot običajne masažne sveče in zagotavljajo še posebej intenzivne občutke med čutno igro z vročim voskom. Idealne za pare, ki želijo raziskati meje bolečine in čutnosti. Toplota kapljic draži kožo in stopnjuje erotično izkušnjo, medtem ko se popolnoma prepustite trenutku - popoln užitek!

    Kaj bi bil užitek brez malo bolečine?

    Kot čokolada s čilijem ali karamela z morsko soljo so nasprotja za ljudi poseben užitek. Tako je tudi s svečami BDSM Dr. Sado by MEO ®. Razvajajte ali kaznujte svojega partnerja z vročim voskom, ki boli le kratek čas in se hitro spet ohladi. Za seboj pusti občutljivo kožo, ki se veliko bolj intenzivno odziva na najmanjši dotik.

    To morate upoštevati BDSM Wax Play to upoštevati:

    Vosek BDSM na kožo vedno kapljajte z višine vsaj 50 cm, da zagotovite dobro prenašanje temperature.

    Če je vašemu partnerju še vedno prevroče, kapnite vosek BDSM na telo z večje razdalje. Svečke BDSM Dr. Sada gorijo pri višji temperaturi kot običajne masažne svečke in so namenjene ustvarjanju intenzivne toplote za igro užitka in bolečine. Te sveče lahko povzročijo rdečico na koži, ki se v 12 do 24 urah umiri.

    Masažne sveče in igra z voskom BDSM:

    Na zalogi imamo tudi BDSM Wax Play Pripomočke drugih blagovnih znamk, kot so masažne sveče iz Shungakama Sutra in Petits Joujoux. Odkrijte vznemirljiv občutek med bolečino in užitkom s temi visokokakovostnimi svečami BDSM: Masažne sveče že dolgo niso le romantični dodatek - v kontekstu BDSM imajo še posebej intenziven učinek in ponujajo edinstveno priložnost za čutno doživljanje nadvlade in podrejenosti. Združujejo erotično igro s temperaturo, dotikom in nadzorom ter ustvarjajo vzdušje, v katerem se užitek in bolečina harmonično združita.

    Več podrobnosti:

    • BDSM Wax Play
    • Sklop 3 sveč za razburljive igre BDSM z vročim voskom.
    • Samo za odgovorne odrasle osebe.
    • Vroče od masažnih sveč, za posebna doživetja BDSM
    • Sveče imajo nižje tališče kot običajne sveče, zato ne zgorijo tako hitro kot običajne sveče.
    • Dimenzije: 17,5 cm dolge in približno 1,3 cm široke
    • 3 mešane barve
    • Topla svetloba ustvarja romantično vzdušje
    • Sveče BDSM ne puščajte goreti brez nadzora in jih ne uporabljajte v bližini vnetljivih materialov.
    • Ne glede na to, kako se igra BDSM Way Play izvaja, obstaja splošno soglasje, da je načelo popolne varnosti, zdravega razuma in soglasja (Safe, Sane, Consensuality) ključni temelj erotičnih praks BDSM.



    BDSM Wax Play - Čutna stimulacija s svečami BDSM

    BDSM Wax Play je fascinantna in čutna praksa, ki na neprekosljiv način združuje igro z užitkom in bolečino. Vroč vosek sveč BDSM, ki nežno kaplja na kožo, ustvarja intenzivne občutke, ki poglobijo erotično izkušnjo in povečajo vznemirjenje. Pri MEO smo za vas pripravili nekaj možnosti uporabe in nasvetov, da boste lahko BDSM Wax Play

    varne in prijetne svečke BDSM. Preden začnete zBDSM Wax Play svečkami je pomembno, da pripravite območje, na katerem boste nanesli vosek. Koža mora biti čista in suha.

    Britje lahko pripomore k udobnejši izkušnji, saj je odstranjevanje voska z dlak lahko boleče. Izberite primerno površino za vosek, po možnosti takšno, ki jo je mogoče zlahka odstranitiBDSM Wax Playpo možnosti takšno, ki jo je enostavno očistiti, in položite brisače ali pralno površino, na katero se bo lovil vosek iz sveč BDSM.

    Poskrbite, da bo prostor dobro prezračen, da se izognete morebitnim hlapom sveč BDSM. Vsaka sveča ni primerna za igro z voskom BDSM. Posebne sveče BDSM, kot so sveče Dr. Sado,Shungakama Sutra ali Petits Joujoux so idealne, saj se topijo pri drugačni temperaturi kot običajne sveče.

    Zaradi tega so sveče BDSM varnejše za uporabo na koži in zagotavljajo intenzivne, a nadzorovane občutke. Srečanje začnite tako, da svečo BDSM držite na varni razdalji (približno 15 do 30 cm) nad partnerjevim telesom. Počakajte, da vosek iz sveče BDSM počasi kaplja na kožo.

    Začnete lahko z majhnimi, usmerjenimi kapljicami in počasi povečujete občutke s spreminjanjem razdalje ali nanašanjem voska na večjo površino BDSM Wax Play

    s svečami BDSM obstajajo določeni predeli telesa, ki se še posebej občutljivo odzivajo na toploto voska in zato ponujajo še posebej intenzivna doživetja: Bradavice: Eden izmed najbolj priljubljenih predelov za sveče BDSM so bradavičkeBDSM Wax Play.

    Bradavice so izjemno občutljive, vroč vosek iz sveč BDSM pa ustvari oster kontrast med toploto in mravljinčasto bolečino, kar lahko občutno poveča občutek užitka. Notranji del stegen: Ta predel je zelo občutljiv, zaradi bližine genitalij pa je nanašanje voska s svečami BDSM še posebej erotično.

    Rahla bolečina zaradi vročega voska lahko poveča vzburjenje in sproži intenziven občutek mravljinčenja. Zadnjica: Zadnjica ponuja večje območje za nanašanje voska s svečami BDSM.

    Tu lahko delate z večjimi kapljicami, da spremenite raven bolečine in ustvarite prijetno napetost med užitkom in bolečino. Spodnji del hrbta: Spodnji del hrbta je še eno priljubljeno mesto zaBDSM Wax Playzlasti za partnerje, ki imajo radi intenzivne in dolgotrajne občutke.

    Vosek sveč BDSM se tu ohlaja počasneje in tako okrepi občutek toplote. Pubični predel: S previdnostjo lahko sveče BDSM uporabljate tudi v pubičnem predelu, če uporabljate posebej oblikovane sveče BDSM, da se izognete opeklinam ali poškodbam. Bližina genitalij lahko poveča vzburjenje in zagotovi globoko čutno izkušnjo. Masažne sveče izShungakama Sutra ali Petits Joujoux.

    Kombiniranje sveč BDSM z drugimi praksami BDSM

    BDSM Wax Play sveče BDSM je mogoče odlično kombinirati z drugimi pripomočki BDSM. Okovi za roke, preveze za oči ali žvižgi lahko okrepijo izkušnjo, saj okrepijo partnerjeva čutila in ga vodijo v globljo podrejenost.

    Napetost in pričakovanje naslednje vroče kapljice se povečata, če partner ne more videti, kdaj in kam udarja vosek iz sveče BDSM BDSM Wax Play pomembno je, da kožo temeljito očistite in negujete. Počakajte, da se vosek sveče BDSM popolnoma ohladi, nato pa ga previdno odstranite s kože. Izogibajte se trganju voska, da preprečite draženje kože.

    Topla prha ali blago čistilno sredstvo lahko pomagata odstraniti ostanke sveče BDSM. Nato nanesite pomirjujoč losjon ali negovalno olje, da kožo navlažite in pomirite. V naslednjih dneh poskrbite za dobro nego kože, da zmanjšate morebitno draženje zaradi sveč BDSM.

    .

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Intense

    Using it on my husband's ass, cock and balls was an absolutely electrifying experience. Each drop of wax, especially from the recommended height, created a unique sensation that had him writhing in a mixture of pleasure and anticipation.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Vor kurzem habe ich mich an das faszinierende Hot Wax Play herangewagt und mich für die Kerzen von Dr. Sado entschieden. Was für eine herausragende Wahl! Die Kerzen brennen bei genau der richtigen Temperatur - heiß genug, um diesen erregenden Schmerz zu spüren, aber nicht zu heiß, dass man sich Sorgen um Verbrennungen machen muss.

    Die drei Farben im Set verleihen dem Spiel nicht nur eine sinnliche Note, sondern auch eine ästhetische. Es war unglaublich erregend, die bunten Wachsmuster auf der Haut meiner Partnerin zu sehen. Das warme Licht der Kerzen schuf außerdem eine unglaublich intime Atmosphäre, die unsere Session nur noch intensiver machte.

    Besonders beeindruckt war ich von der Sicherheitsempfehlung, das Wachs aus einer Höhe von 50 cm zu tropfen. Diese Empfehlung war perfekt, um den besten Genuss aus den Kerzen herauszuholen.

    Für alle, die sich in die prickelnde Welt des Hot Wax Play wagen möchten, kann ich Dr. Sado's Kerzen wärmstens empfehlen. Sie sind ein unverzichtbares Accessoire für jede BDSM-Sammlung und bieten eine perfekte Kombination aus Lust und Schmerz.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Set aus 3 Kerzen, perfekt für Anfänger und Experten

    Heißes Wachs kann auf vielen Körperteilen verwendet werden, von den Brustwarzen, über den Bauch, bis hin zu den Oberschenkeln und dem Rücken. Jede Zone bietet unterschiedliche Empfindungen. Auf den Brustwarzen oder dem Inneren des Oberschenkels kann das Wachs von Dr. Sado intensiver wirken, während der Rücken eine größere Fläche für breitflächige Spiele bietet.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Set di candele carine da usare con il mio partner.

    Fornisce un piacevole stimolo grazie al dolore, ma non troppo forte.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Ottimo

    Grandi candele per principianti se stai considerando il gioco della cera. Sono belli e sono più lunghi di quanto mi aspettassi. Che è un punto a favore. Aerare la stanza quando si usano le candele. Soprattutto quando contiene molto cherosene. Le candele si scaldano, ma non troppo. Dà una sensazione piacevole, a condizione che le candele gocciolino abbastanza lontano dalla pelle!

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    SM Kerzen

    Jetzt beginnt sie ja wieder, die dunkle Jahreszeit – Zeit für ein paar Kerzen..;)
    Super gut für heisse Spiele..auch für nicht ganz so harte Masochisten geeignet. Die unterschiedlichen Farben laden dazu ein, der eigenen Kreativität freien Lauf zu lassen. Wirklich gute BDSM Kerzen!

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Parfait

    Génial, Brule bien, coule correctement mais pas trop et est assez durable.
    Produit top pour le prix.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Tried these

    Not too bad, good for playing. Little more experience is needed. A good product In my humble opinion. Decently priced.

    • 4 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    BDSM-Anfänger

    Für BDSM-Anfänger sehr gut geeignet. Ich habe eine sehr empfindliche Haut. Ich hatte nur leichte sporadische Rötungen. Mehr nicht. Gerne mehr davon. :)

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    HOT

    These candles are HOT-temperature wise. Way hotter than the average candle which is weird because they're supposed to be less painful. Anyway, if you can't handle ordinary wax, I'd steer clear of these.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    I will be definitely buying this product again

    I've not used candles before. As a first time experience, I found it was very shocking how much it hurt, but it was for a short amount. Then the heat softens, and I was left with a tingly sensation. It leaves a small red mark, but it soon fades away.

    To get a really good experience, I would recommend being blindfolded and tied up at the same time. It's very exciting.

    I think this product has lasted me a long time, I will be definitely buying this product again.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sehr angenehm beim spielen

    Sehr angenehm beim spielen, da das Wachs nicht so heiß wird, dass es Verbrennungen gibt. Auch bei kleinem Abstand sind keine bleibenden Spuren zu sehen, nur leichte Rötungen, die nach kurzer Zeit wieder verschwinden.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Funktioniert super

    Funktioniert sehr super. Auch für Anfänger super geeignet. Funktioniert so wie beschrieben und auch gute Qualität.

      Ocenjevanje 

      Sensual Hot Wax Candles

      These two candles last a fair while, yes they are on the hotter side of temp play but I liked this. Value for money.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      I love them

      After longing for low temp taper candles, these candles are a dream come true. They don't burn at all. They only feel warm and delightful on your skin. Perfect to add to our rope bondage, this is one product that I'm sure to order over and over again

      • 4 od 6 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      BDSM Wax Play - BDSM sveče Dr. Sada - BDSM vosek

      BDSM Wax Play - BDSM sveče Dr. Sada - BDSM vosek

      Doživite neverjetne užitke BDSM Wax Play s tem kompletom 3 sveč BDSM od Dr. Sada. Uživajte v vznemirljivi mešanici užitka in bolečine z visokokakovostnimi BDSM-svečami Dr. Sado. Te sveče so popolnoma popolne, saj gorijo bolj vroče kot običajne masažne sveče in zagotavljajo še posebej intenzivne občutke med čutno igro z vročim voskom.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      18 drugi izdelki iz iste kategorije: