Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

Usnjeno BDSM veslo s kovinskimi čepi

To BDSM veslo iz usnja s kovinskimi čepi je absolutno obvezen pripomoček za vse, ki obožujejo intenzivno spankanje! Zaradi občutka in prvovrstne izdelave je pravi ljubljenec rok. Zahvaljujoč robustni konstrukciji paddle mEO iz Nemčije odlično prilega v roko in se zlahka zamahne - za natančne in močne ploskance, ki vas bodo navdušili!

Več informacij

2169/00

na voljo

    Več informacij

    Usnjeno BDSM veslo s kovinskimi čepi - za sunkovite spanking seanse

    To usnjeno BDSM veslo s kovinskimi čepi je nujno potrebno za vse, ki obožujejo intenzivne spanking seanse! Zaradi občutka in prvovrstne izdelave je pravi ljubljenec rok. Zahvaljujoč robustni konstrukciji je paddle mEO iz Nemčije odlično prilega v roko in se z njim zlahka zamahne - za natančne in močne udarce, ki vas bodo zagotovo vzburili!

    BDSM veslo iz usnja: kakovost in izdelava

    Uspešna seansa BDSM ni odvisna le od interakcije med partnerjema, temveč tudi od kakovosti uporabljenih pripomočkov. MEO® sodeluje izključno s priznanimi proizvajalci, ki izdelujejo visokokakovostne izdelke, kot je to veslo BDSM, s tradicionalno obrtjo. To veslo BDSM je izdelano iz dveh plasti težkega sedlarskega usnja in je dovolj togo, da omogoča največji nadzor in doziranje udarcev.

    BDSM veslo iz usnja: za posebej intenzivno ploskanje

    Zahvaljujoč posebni obliki in velikosti je lopatice BDSM paddle ne pusti le trajnega vtisa, temveč tudi vidne sledi na koži. Odvisno od intenzivnosti udarcev je učinek od nežnega do intenzivnega in prodornega - kot nalašč za ljubitelje močnega kaznovanja. Številne kovinske zakovice na paddle ne služijo le estetskim namenom, temveč tudi povečujejo intenzivnost udarcev. Zagotavljajo enakomernejšo porazdelitev udarcev po koži in okrepijo "ugriz" lopatice, kar povzroči intenzivnejšo stimulacijo. Prav tako dajejo lopatici BDSM dodatno stabilnost ter zagotavljajo robustno in vzdržljivo konstrukcijo.

    Ergonomska zasnova

    Ojačan ročaj vesla BDSM zagotavlja trden in varen oprijem, skrbno zaobljeni robovi pa omogočajo udobno držanje paddle udobno v roki. S praktičnim trakom za zapestje lahko veslo paddle lahko varno nosite na zapestju ali pa ga po seansi BDSM lepo obesite.

    Trpežno in enostavno za vzdrževanje BDSM veslo iz usnja

    To klasično kaznovalno orodje vam ob redni negi zagotavlja dolgoletne užitke. Ne ponuja le najvišje kakovosti, temveč tudi popolno kombinacijo funkcionalnosti in estetike.

    MEO - po vsem svetu znan po visokokakovostnih izdelkih BDSM

    Podjetje MEO® je po vsem svetu znano po proizvodnji visokokakovostnih izdelkov BDSM, ki navdušujejo s svojo kakovostjo in funkcionalnostjo. Z velikim izborom bičev, bičev, lopatic, bičev in številnih drugih pripomočkov je MEO® ena od vodilnih blagovnih znamk na sceni BDSM. Izdelki iz kolekcije HURTME pomenijo prvovrstno izdelavo in zagotavljajo nepozabna doživetja med vsako seanso BDSM.

    Varno, zdravo in sporazumno (SSC)

    Pri vsaki seansi BDSM je treba upoštevati načela varnega, razumnega in konsenzualnega (SSC). To pomeni, da se vsa dejanja izvajajo varno, da so nadzorovana z jasnim umom in da so vedno sporazumna. Pomembno je, da se pred vsako seanso BDSM jasno dogovorimo, spoštujemo meje vseh vpletenih strani in zagotovimo, da se uporabljena oprema, kot je to veslo BDSM, uporablja odgovorno, da zagotovimo varno in prijetno izkušnjo.

    Dodatne informacije:

    • BDSM veslo iz usnja s kovinskimi zakovicami
    • To veslo BDSM paddle mora imeti vsaka dobro založena zbirka BDSM.
    • Ročno izdelano
    • Oblikovano v Berlinu
    • Material: pravo usnje
    • Dolžina: 39,5 cm
    • Udarna površina: 23 cm (9,1 palca)
    • Dolžina ročaja: 16 cm
    • Širina: 11 cm (4,3 palca)
    • Trdna, visokokakovostna izdelava
    • Z zapestnim trakom za lažje rokovanje




     

    Spanking

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Ocenjevanje 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Napišite svoj pregled

        Usnjeno BDSM veslo s kovinskimi čepi

        Usnjeno BDSM veslo s kovinskimi čepi

        To BDSM veslo iz usnja s kovinskimi čepi je absolutno obvezen pripomoček za vse, ki obožujejo intenzivno spankanje! Zaradi občutka in prvovrstne izdelave je pravi ljubljenec rok. Zahvaljujoč robustni konstrukciji paddle mEO iz Nemčije odlično prilega v roko in se zlahka zamahne - za natančne in močne ploskance, ki vas bodo navdušili!

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: