Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM-Paddle de Luxe - Dve strani moči

To razkošno lopatico za BDSM lahko uporabite za različne vznemirljive različice ploskanja - od nežnega do zelo intenzivnega, odvisno od razpoloženja dominantnega partnerja. V rokah strogega gospodarja ali poredne ljubice postane to loparček BDSM popoln pripomoček za nepozabno sejo klofutanja.

Več informacij

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    BDSM veslo de luxe - Dve strani moči

    To razkošno lopatico BDSM lahko uporabljate za različne vznemirljive različice ploskanja - od nežnega do zelo intenzivnega, odvisno od razpoloženja dominantnega partnerja. V rokah strogega gospodarja ali poredne ljubice postane to loparček BDSM popoln pripomoček za nepozabno sejo ploskanja.

    Dve različni površinin za dvojni užitek

    Ena stran vesla ima dobro oblazinjeno podlogo, ki je idealna za ogrevanje in mehkejše udarce, ki bodo pripravili kožo in povečali pretok krvi. Druga stran ima tršo površino, ki poskrbi za dober udarec in poskrbi, da vaša zadnjica zasije. Z paddleSub iz priljubljene serije HURTME lahko pokažete obe strani svoje moči.

    Popolna izdelava za dolge seanse

    Spletna stran paddle navdušuje s svojim visokokakovostnim ročajem iz nerjavnega jekla, ki še posebej udobno sede v roko. Prehod z udarne površine na ročaj je ojačan s štirimi plastmi najboljšega sedlarskega usnja in varno privit, kar zagotavlja dodatno stabilnost. Usnjena zanka na ročaju omogoča varno rokovanje in pritrditev na pas. Zaradi uravnotežene porazdelitve teže med ročajem in paddle ročajem lahko ta čudoviti pripomoček BDSM uporabljate tudi dlje časa, ne da bi utrudili zapestje.

    Zakaj skupnost BDSM obožuje pripomoček De Luxe paddle iz MEO

    Skupnost BDSM obožuje veslo BDSM iz podjetja MEO zaradi njegove vsestranskosti in visokokakovostne izdelave. Z eno oblazinjeno in eno trdo površino omogoča tako nežne kot močne udarce, kar omogoča raznolike seanse ploskanja. Zaradi kombinacije robustnega usnja in ergonomskega ročaja iz nerjavečega jekla je lopata BDSM trpežna in udobna za uporabo, idealna za daljše seanse. Je del priljubljene serije HURTME, ki pomeni kakovost in tako začetnikom kot profesionalcem ponuja intenzivno in nadzorovano izkušnjo ploskanja.

    Več podrobnosti:

    • Plemenito, oblazinjeno BDSM veslo iz serije MEO® HURTME
    • Ta de luxe paddle ne obljublja le popolne bolečine, temveč jo tudi zagotavlja - idealno za izkušene moške in ženske, ki vedo, kako upravljati z močjo.
    • Dve strani: oblazinjena površina za mehke udarce in običajna površina za močne udarce
    • Široka površina za močne udarce
    • Samo za odgovorne odrasle osebe
    • Visokokakovostno BDSM veslo iz nerjavečega jekla in usnja
    • Z usnjeno zanko za varno rokovanje ali pritrditev na pas
    • Celotna dolžina: 45 cm (17,7 palca)
    • Dolžina ročaja: 18 cm (7,1 palca)
    • Premer ročaja: 4 cm (1,6 palca)
    • Širina: 11 cm (4,3 palca)
    • Material: nerjaveče jeklo, usnje
    • Del priljubljene serije HURTME: Serija MEO HURTME je na sceni BDSM znana po vrhunski kakovosti in prefinjenem dizajnu. To veslo se brezhibno prilega seriji in se je hitro uveljavilo kot zanesljiv in vsestranski pripomoček za BDSM.
    • Varno, razumno in sporazumno (SSC): Pri uporabi lopatice BDSM je treba upoštevati načela varnega, razumnega in sporazumnega ravnanja. Poskrbite, da se vse vpletene strani vnaprej jasno dogovorijo, da veslo BDSM uporabljajo varno in odgovorno ter da so vsa dejanja sporazumna.





    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    BDSM-Paddle de Luxe - Dve strani moči

    BDSM-Paddle de Luxe - Dve strani moči

    To razkošno lopatico za BDSM lahko uporabite za različne vznemirljive različice ploskanja - od nežnega do zelo intenzivnega, odvisno od razpoloženja dominantnega partnerja. V rokah strogega gospodarja ali poredne ljubice postane to loparček BDSM popoln pripomoček za nepozabno sejo klofutanja.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: