Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

Bound&Ground™ - Psi slog pillory

Želite imeti čim večji nadzor nad svojim partnerjem? Potem je blazina Bound&Ground™ prava stvar za vas! S pilloryjem Bound&Ground™ se seks po pasje spremeni v neprekosljivo izkušnjo, polno moči, nadzora in čiste strasti. Bound&Ground™ je vrsta pilloryja, ki je bil posebej razvit za vezanje rok in nog.

Več informacij

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Želite imeti čim večji nadzor nad svojim partnerjem? Potem je blazina Bound&Ground™ prava stvar za vas! S pilloryjem Bound&Ground™ se seks po pasje spremeni v neprekosljivo izkušnjo, polno moči, nadzora in čiste strasti. Bound&Ground™ je neke vrste pillory, vsestranski in robusten pripomoček BDSM, posebej zasnovan za vezanje rok in nog.

    Sklenjeni pillory omogoča fiksiranje partnerja v priljubljenem položaju pasjega sloga, kar zagotavlja nadzorovano in intenzivno izkušnjo med seksom. Ko je zaprt, ga je mogoče zavarovati s ključavnico Bound&Ground™, da je vezanje še bolj varno in nadzorovano.

    Zakaj je seks v pasjem slogu tako priljubljen?

    Seks v pasjem slogu je eden najbolj priljubljenih in intenzivnih spolnih položajev, saj omogoča zelo globoko penetracijo. Ta položaj dominantnemu partnerju omogoča odličen nadzor in prvovrstni dostop do erogenih con podrejenega partnerja, kar povečuje užitek. S pilloryjem Bound&Ground™ je ta izkušnja še intenzivnejša, saj je podrejeni partner fiksiran v popolnem položaju. Omejitev svobode gibanja in popoln nadzor dominantnega partnerja še okrepita občutek podrejenosti in predaje. To vodi v intenzivnejšo spolno izkušnjo, saj je podrejeni partner popolnoma prepuščen volji in željam dominantnega partnerja. Pladenj Bound&Ground™ spremeni seks po pasje v neprekosljivo izkušnjo, polno moči, nadzora in čiste strasti.

    Izkusite čarobni učinek pilloryja Bound&Ground™, ki na dih jemajoč način okrepi podrejenost vašega partnerja!

    Zasnova Bound&Ground™ zagotavlja, da so roke in noge trdno pritrjene na mestu, kar prisili vašega partnerja v podrejen položaj. Možnost zavarovanja Bound&Ground™ s ključavnico omogoča dominantnemu partnerju, da prevzame popoln nadzor nad situacijo, medtem ko je podrejeni partner varno zvezan. Robustna konstrukcija iz visokokakovostnega lesa, jekla in plastike zagotavlja vzdržljivost in stabilnost tudi pri intenzivni uporabi. Bound&Ground™ lahko uporabljajo tako moški kot ženske, zato je vsestranski in nepogrešljiv pripomoček v vsakem repertoarju BDSM.

    Izkušnja, ki je ne smete zamuditi!

    Izjemna značilnost pripomočka Bound&Ground™ je njegova omejena svoboda gibanja. Vstajanje, stoje ali hoja niso mogoči. V tem podrejenem, klečečem položaju v pasjem slogu je partner popolnoma prepuščen na milost in nemilost dominantnemu partnerju. To okrepi dinamiko moči med partnerjema in omogoča globoka čustvena in fizična doživetja.

    Zato je Bound&Ground™ obvezen za vsakega ljubitelja BDSM:

    Prav tako privlačna je lahko uporaba pilloryja Bound&Ground™ v kombinaciji z enim od naših seks strojev ali delo na penisu, testisih, anusu ali vagini z maserjem iz DOXY za delo na njih. Še posebej vznemirljivo postane, ko dominantna ljubica vadi pegging in svojega podrejenega partnerja razvaja s strap-on dildom. Zaradi te vsestranskosti je naprava Bound&Ground™ obvezna oprema vsakega ljubitelja BDSM. Zaradi preprostega rokovanja je pillory Bound&Ground™ enostavno namestiti in sneti, zato je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje BDSM.

    Želite imeti maksimalen nadzor nad svojim pasivnim partnerjem? Potem je Bound&Ground™ pillory prava stvar za vas!

    Pladenj Bound&Ground™ je še posebej priljubljen zaradi svoje zmožnosti omogočanja klasičnih in intenzivnih položajev BDSM na varen in nadzorovan način. S fiksacijo rok in nog v položaju po pasje je mogoče poudariti moč in nadzor dominantnega partnerja, hkrati pa močno omejiti svobodo gibanja podrejenega partnerja.

    Zaradi te lastnosti je pillory Bound&Ground™ zelo učinkovito orodje za prikaz moči, nadzora in ponižanja. Če povzamemo, je pillory Bound&Ground™ nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo intenzivno izkusiti življenjski slog BDSM. Ne ponuja le možnosti fizičnega nadzora, temveč tudi ponižanje, zato je izjemno učinkovita in priljubljena spolna igrača BDSM. Izkusite popoln nadzor in ponižanje s pilloryjem Bound&Ground™ in odkrijte številne možnosti te inovativne BDSM spolne igrače.

    Več podrobnosti:

    • Bound&Ground™ pillory
    • Na tečajih: pillory Bound&Ground™ se zlahka odpre in zapre, zato je njegova uporaba preprosta.
    • Pritrditev rok in nog: zasnova zagotavlja, da so roke in noge trdno pritrjene, kar partnerja ohranja v upognjenem, podrejenem položaju pasjega sloga.
    • Mehanizem za zaklepanje: Ko je pillory zaprt, ga je mogoče zavarovati s ključavnico za večjo varnost in nadzor.
    • Vsestranskost: Uporabljajo ga lahko tako moški kot ženske.
    • Material: Visokokakovostni les, jeklo in plastika zagotavljajo trpežno in stabilno konstrukcijo

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Napišite svoj pregled

      Bound&Ground™ - Psi slog pillory

      Bound&Ground™ - Psi slog pillory

      Želite imeti čim večji nadzor nad svojim partnerjem? Potem je blazina Bound&Ground™ prava stvar za vas! S pilloryjem Bound&Ground™ se seks po pasje spremeni v neprekosljivo izkušnjo, polno moči, nadzora in čiste strasti. Bound&Ground™ je vrsta pilloryja, ki je bil posebej razvit za vezanje rok in nog.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: