Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

Hogtie Priključek z D-obročki, posebej za vezanje

Hogtie Ta majhen, a izjemno praktičen priključek z D-obročki je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje intenzivnih bondage doživetij, kot je bondage. Ta priključek je izdelan iz dvojno šivanega usnja, je trdno izdelan, izjemno varno zakovičen in opremljen z robustnimi D-obročki.

Več informacij

7987/00

na voljo

    Več informacij

    Hogtie Ta majhen, a izjemno praktičen priključek z D-obročki je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje intenzivnih bondage doživetij, kot je bondage. Ta priključek je izdelan iz dvojno šivanega usnja, je trdno izdelan, izjemno zanesljivo zakovičen in opremljen z robustnimi D-obročki.

    Na vsakega od štirih D-obročev lahko s pomočjo visečih ključavnic, digitalnih časovnih ključavnic MEObond ali kavljev pritrdite par naših manšet in gleženjskih manšet.Prednosti:

    • Visoka varnost: priključek je izdelan iz visokokakovostnega usnja z dvojnim šivom in je opremljen z robustnimi zakovicami, ki zagotavljajo varno in trdno namestitev.
    • Enostavna uporaba: S štirimi D-obročki je mogoče hitro, enostavno in varno povezati ročne in gleženjske manšete, kar omogoča različne položaje za vezanje.


    Hogtie Bondage je tehnika omejevalnega vezanja, pri kateri so roke in noge osebe zvezane skupaj za hrbtom. Ta položaj daje močan občutek omejenega gibanja, nadvlade in podrejenosti. V klasični različici vezana oseba leži na trebuhu, medtem ko so njene roke in noge povezane z vrvmi, okovi za roke in gležnjarji ali trakovi. Kljub izzivu in morebitnemu neudobju je vezanje z okovi intenzivna in koristna izkušnja, če se izvaja odgovorno in varno. Praktični priključek z D-obročki, znan tudi kot "Hog Tie Conector", omogoča hitro, enostavno in varno povezovanje okovov za roke in gležnjev. Ta konektor je izdelan iz dvojno prešitega usnja in opremljen z robustnimi D-obročki, zato zagotavlja največjo varnost in robustnost. Je vsestranski in ga je mogoče kombinirati z različnimi dodatki BDSM, kot so viseče ključavnice, digitalne časovne ključavnice ali kavlji. Konektor z D-obročki je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo okrepiti svoje bondage izkušnje. Zaradi robustne izdelave in vsestranskih možnosti uporabe je ta konektor primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje BDSM-a.





    Več podrobnosti:

    • Hogtie Priključek z D-obročki, kot nalašč za bondage
    • Material: dvojno prešito usnje, trdno zakovičeno
    • D-obročki: štirje robustni D-obročki za varno pritrditev okovov za roke in gležnjev
    • Uporaba: Idealno za vezanje z vezmi in druge tehnike omejevanja.
    • Združljiv s ključavnicami, digitalnimi časovnimi ključavnicami MEObond in kavlji.
    • Trgovina MEO ponuja široko paleto izdelkov za bondage in drugih pripomočkov BDSM za vse želje in fantazije. Obiščite trgovino MEO in odkrijte številne možnosti, ki jih ponujajo izdelki za bondage in drugi visokokakovostni dodatki BDSM. Ponudba MEO vključuje različne vrste opreme za bondage, vključno z usnjenimi vezmi za roke in gležnje, vrvmi za bondage, raztegovalnimi palicami in še veliko več, vse posebej zasnovano za različne potrebe in želje. Vsak izdelek za bondage v trgovini MEO je zasnovan tako, da z varnim in udobnim omejevanjem povečuje čutno izkušnjo. Izdelki za bondage podjetja MEO so primerni tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje BDSM. Ti izdelki ne zagotavljajo le udobja in varnosti, temveč tudi priložnost, da seanso BDSM z inovativno in visokokakovostno opremo dvignete na novo raven. Visokokakovostni materiali in skrbna izdelava naših izdelkov zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka in prijeten občutek med uporabo. Naj gre za intimne trenutke v dvoje ali intenzivnejše seanse BDSM, izdelki za bondage iz trgovine MEO so vsestranski in vedno predstavljajo obogatitev. Poleg pripomočkov za bondage trgovina MEO Shop ponuja tudi široko paleto drugih izdelkov BDSM, kot so gagi, biči, maske za oči in še veliko več. Ti pripomočki so popolnoma usklajeni, da zagotovijo celovito in zadovoljujočo izkušnjo BDSM. Trgovina MEO Shop pripisuje velik pomen kakovosti in varnosti, zato vsak izdelek izpolnjuje najvišje standarde in zagotavlja varno uporabo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Hog tie connector rings meo

    Could I lock myself up without help?

      Ocenjevanje 

      Hog Tie Clip

      This is a very useful piece to add to your collection. We have used it for more then a basic hog tie... It can be used with a spreader bar and chains for numerous other positions and combinations to bind hands, feet and even the neck when used with a decent set of wrist/ankle binders as well as a collar

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      He hog tied me naked on the floor

      I get so excited just thinking about the possibilities! I love this set! Guys, if you don't have one, you don't know what you are missing.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Dieses Original ist super

      Ich habe schon viele billige Kopien von diesem MEO-Produkt gesehen. Dieses Original ist super und man kann sie nicht einfach verbiegen oder das Lederkreuz zerreissen. Auch nicht mit viel Kraft. Also 5 Sterne.

        Napišite svoj pregled

        Hogtie Priključek z D-obročki, posebej za vezanje

        Hogtie Priključek z D-obročki, posebej za vezanje

        Hogtie Ta majhen, a izjemno praktičen priključek z D-obročki je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje intenzivnih bondage doživetij, kot je bondage. Ta priključek je izdelan iz dvojno šivanega usnja, je trdno izdelan, izjemno varno zakovičen in opremljen z robustnimi D-obročki.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: