Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Asslock

Glasilo

Rock Hard & Plugged - Petelinji obroček z analnim čepom

Doživite dvojno stimulacijo - od spredaj in od zadaj - z Rock Hard & Plugged - z obročkom za penis z analnim čepom, ki je bil posebej razvit za diskretne užitke 24 ur na dan. Ta inovativna spolna igrača združuje aluminijast analni čep z jeklenim penisnim obročkom, ki ju povezuje prožen silikonski trak za največjo svobodo gibanja in udobje.

Več informacij

10004/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Doživite dvojno stimulacijo - od spredaj in od zadaj - z Rock Hard & Plugged - z obročkom za penis z analnim čepom, ki je bil posebej razvit za diskretne užitke 24 ur na dan. Ta inovativna spolna igrača združuje aluminijast analni čep z jeklenim erekcijskim obročkom, ki ju povezuje prožen silikonski trak za največjo svobodo gibanja in udobje.

    Dvojna stimulacija za intenzivne užitke:

    Aluminijasti analni čep je občutljiv na temperaturo in ga lahko po želji segrevate ali ohlajate. Ima stožčasto konico, ki omogoča lažje vstavljanje v anus z malo lubrikanta Aquameo. Jekleni obroček obdaja penis in moda ter zagotavlja potreben pritisk za dosego trdne erekcije in okrepitev orgazma.

    Prožen silikonski trak med čepkom in obročkom za penis zagotavlja dodatno stimulacijo, ko ga povlečete, da povečate stimulacijoRock Hard & PluggedAsslock je tehnični napredek klasičnega jekla , ki prej ni imel prožne povezave med petelinjim obročkom in zadnjikom. ZRock Hard & Plugged lahko zdaj uživate v večjem udobju pri nošenju in svobodi gibanja z intenzivno stimulacijo penisa in anusa hkrati!

    Visokokakovostni in telesu prijazni materiali:

    Vse kovine ne vsebujejo niklja, zato so primerne tudi za občutljivo kožo. Silikonski trak je izdelan iz visokokakovostnega silikona brez ftalatov, ki je popolnoma neškodljiv za telo. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo lubrikanta Aquameo. Za čiščenje Rock Hard & PluggedVERYCLEAN preprosto sperite s toplo vodo in blagim milom, popršite s pršilom in posušite.

    Kako uporabljati pripomoček Rock Hard & Plugged:

    Začnite z neurejenim penisom in nanesite nekaj lubrikanta Aquameo na penis, moda in obroček. Skozi petelinji obroček enega za drugim vstavite oba moda, preden penis potegnete skozi odprtino. Takoj ko obroček objame penis in moda, lahko začnete stimulirati penis, da dosežete erekcijo. Nato lahko na analni čep nanesete lubrikant in ga počasi vstavite v anus. Ko sta oba dela Rock Hard & Plugged na mestu, se lahko predate partnerju in uživate v intenzivnem užitku, ki ga prinašata daljša spolna vzdržljivost in izjemno intenzivna ejakulacija.

    Diskretna uporaba 24 ur na dan:

    Rock Hard & Plugged je zasnovan za diskretno nošenje pod vsakdanjimi oblačili, tako da ga lahko uporabljate 24 ur na dan, 7 dni na teden. Zahvaljujoč prožni povezavi med obročkom in čepom se lahko prosto gibljete, ne da bi to kdo opazil Rock Hard & Plugged nihče ne opazi. Ne glede na to, ali ste v pisarni, v trgovini ali na sproščujočem sprehodu - v stimulativnem učinku lahko uživate kadar koli in kjer koli ter nadaljujete vsakdanje življenje kot običajno. Zato je Rock Hard and Plugged idealen spremljevalec za diskretno in dolgotrajno stimulacijo.

    Več informacij:

    • Rock Hard & Plugged - Obroček za penis z analnim čepom
    • Z Rock Hard & Plugged lahko doživite dvojno stimulacijo na nov, vznemirljiv način - za maksimalen užitek in nepozabne orgazme!
    • Skupna dolžina: 28,4 cm
    • Notranji premer obročka: 5 cm
    • Dolžina analnega čepka: 5,8 cm
    • Premer analnega čepka: 3,8 cm
    • Dolžina silikonskega traku: 21,6 cm
    • Material: aluminijeva zlitina, jeklo, silikon
    • Opomba: Za najboljše rezultate uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi. VERYCLEAN Priporočljivo je čiščenje s pršilom.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr geil gemacht

    Sehr geil gemacht, allerdings könnte der Buttplug noch etwas größer für mich sein. Aber ansonsen super. Geiles Tragefeeling, auch 24-7

      Ocenjevanje 

      Great toy for the guys!

      My boy and I have been wanting something like this where I could have a cock ring for added blood flow to the area, as well as the pleasure of a anal plug as well. This certainly fits the bill! The anal plug looks really big, it is VERY heavy - however; I found that once in, it was super super comfortable

        Ocenjevanje 

        Incredibly Underrated Toy

        The plug is on the big side which may take a little getting used to, but is very comfortable after its been inserted. This toy is certainly great for play. I enjoy it the most wearing it under my clothes while I go about my day. I highly recommend!

          Napišite svoj pregled

          Rock Hard & Plugged - Petelinji obroček z analnim čepom

          Rock Hard & Plugged - Petelinji obroček z analnim čepom

          Doživite dvojno stimulacijo - od spredaj in od zadaj - z Rock Hard & Plugged - z obročkom za penis z analnim čepom, ki je bil posebej razvit za diskretne užitke 24 ur na dan. Ta inovativna spolna igrača združuje aluminijast analni čep z jeklenim penisnim obročkom, ki ju povezuje prožen silikonski trak za največjo svobodo gibanja in udobje.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          22 drugi izdelki iz iste kategorije: