Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

AssSpreader™ - analni čep za analno razširitev - tunel butt plug

AssSpreader™ je poseben analni čep, ki ohranja široko odprto anusno odprtino 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nenavadna analna seks igrača, ki je kot nalašč za ekstremno analno raztezanje s hkratno analno penetracijo. Butt plug Glede na velikost je ta z odprtino za tunel primeren za manj izkušene uporabnike, profesionalce in ljubitelje BDSM!

Več informacij

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    AssSpreader™ je poseben analni čep, ki ohranja široko odprto anusno odprtino 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nenavadna analna seks igrača, ki je kot nalašč za ekstremno analno raztezanje s hkratno analno penetracijo.

    Primeren za manj izkušene uporabnike, profesionalce in ljubitelje BDSM! The AssSpreader™ je analni čep, ki izpolni, kar obljublja.

    S tem analni čepom lahko tako začetniki kot izkušeni uporabniki dosežejo trajno analno raztezanje in impresivne rezultate. AssSpreader™ iz MEO® ohranja široko odprt anus, zagotavlja ekstremne občutke in krožno razteza anus z jasno vidnimi rezultati. Popolnoma primeren za ohranjanje trajne odprtosti anusa. Biti tako izpostavljen je preprosto odlično!

    Popolna zasnova:

    Pri izbiri materiala nismo sklepali kompromisov. Raztezalo AssSpreader™ je izdelano iz visokokakovostnega silikona z žametno mehko površino. Je dovolj trd, da ga je mogoče zlahka vstaviti, vendar dovolj prožen, da zagotavlja zelo visoko raven udobja in varno prileganje, ne da bi zdrsnil iz anusa.

    Kako uporabljam pripomoček AssSpreader™?

    Ta analni čep podjetja MEO je zasnovan tako, da ga je mogoče pred vstavitvijo stisniti, do največje velikosti pa se razširi šele, ko je popolnoma vstavljen v anus! Njegova uporaba je zelo preprosta! Pred uporabo se obe strani analnega čepka stisneta skupaj. Takoj, ko je analni vložek AssSpreader™ popolnoma vstavljen, se obe strani razmakneta in razširijo anus do več kot dvakratne prvotne velikosti. Redna analna vadba z AssSpreader™ zagotavlja tudi, da je rezultat (široko odprt anus) trajen.

    AssSpreader™ v treh velikostih:

    • S = začetnik: skupna dolžina 8 cm, dolžina za vstavljanje 7 cm, premer, ko je stisnjen, 3,5 cm, premer, ko je razprt, 4,8 cm, notranji premer 1,5 cm.
    • M = napredni: skupna dolžina 10 cm, dolžina za vstavljanje 9 cm, premer pri stisnjenju 4,6 cm, premer pri razprtju 6 cm, notranji premer 2 cm.
    • L = anal pro: skupna dolžina 12 cm, dolžina za vstavljanje 11 cm, premer pri stisnjenem položaju 5 cm, premer pri razprtem položaju 7 cm, notranji premer 2,5 cm.


    Analna dilatacija za začetnike in napredne uporabnike!

    Za razliko od drugih analnih dilatatorjev je AssSpreader™ primeren za VSE, ki obožujejo ekstremno analno dilatacijo in radi eksperimentirajo z analnimi seks igračami. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali analnega profesionalca, moškega ali žensko, AssSpreader™ je primeren za vsakogar.

    Katere so prednosti pripomočka AssSpreader™ ali analnega čepka z odprtino?

    Anal Tunnel Plug Votel analni čep, znan tudi kot , je analni čep, ki je v notranjosti votel. Vstavi se v anus in ohranja odprtost anusa, tako da lahko neovirano pogledate v notranjost. Zadnjik AssSpreader™ se uporablja tudi za igre z različnimi tekočinami, kot sta lubrikant ali voda. Analni čep, kot je AssSpreader™, omogoča tudi analno penetracijo z dolgim analnim dildom ali napihljivim dildom. AssSpreader™ lahko uporabljajo tako moški kot ženske, namenjen pa je tistim, ki radi eksperimentirajo z različnimi vrstami analne stimulacije.

    Pomembna navodila za čiščenje pripomočka AssSpreader™!

    Pred uporabo pripomočka AssSpreader™ ali katerega koli drugega analnega čepka ga morate temeljito očistiti. Običajno zadostujeta topla voda in blago milo. VERYCLEAN Za higienično čiščenje lahko uporabite naš sprej. Vtičnik AssSpreader™ je izdelan iz silikona in ima neporozno površino, zato se nanj težko prilepijo bakterije in delci umazanije. Seveda je čiščenje po uporabi še posebej pomembno. Pred vstavitvijo pripomočka AssSpreader™ v zadnjično odprtino je morda priporočljivo uporabiti analni tuš za čiščenje črevesja.

    Katero lubrikantno sredstvo naj uporabim za napravo AssSpreader™?

    Za vstavljanje pripomočka AssSpreader™ v anus priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, kot je Aquameo. Z lubrikantom navlažite anus in pripomoček AssSpreader™. Naš sprej EXTREMEO olajša analno dilatacijo in omogoča, da tudi neizkušeni uporabniki zlahka vstavijo pripomoček AssSpreader™. Ne uporabljajte lubrikantov na osnovi silikona, saj bi ti poškodovali visokokakovostni material pripomočka AssSpreader™!

    Dodatne informacije:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Ocenjevanje 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Ocenjevanje 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Napišite svoj pregled

          AssSpreader™ - analni čep za analno razširitev - tunel butt plug

          AssSpreader™ - analni čep za analno razširitev - tunel butt plug

          AssSpreader™ je poseben analni čep, ki ohranja široko odprto anusno odprtino 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nenavadna analna seks igrača, ki je kot nalašč za ekstremno analno raztezanje s hkratno analno penetracijo. Butt plug Glede na velikost je ta z odprtino za tunel primeren za manj izkušene uporabnike, profesionalce in ljubitelje BDSM!

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: