Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL analni čep

butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo premakniti svoje analne meje in dodati novo dimenzijo analnemu raztezanju. Butt plug Z impresivno dolžino 15,2 cm in največjim premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled zagotavlja intenzivno analno stimulacijo.

Več informacij

10029/00

na voljo

    Več informacij

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Za analne profesionalce, ki iščejo nov izziv

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo premakniti svoje analne meje in doseči novo dimenzijo analnega raztezanja. Butt plug Z impresivno dolžino vstavljanja 15,2 cm in največjim premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled zagotavlja intenzivno analno stimulacijo. Butt plug Teksturirana površina Cold Blooded Scaled zagotavlja, da lahko med počasnim vstavljanjem v anus intenzivno občutimo vsak centimeter. Butt plug butt plug Poleg tega je površina Cold Blooded Scaled z luskinami takšna, da se lubrikant še posebej dobro oprime, kar zagotavlja še boljši občutek. Za še posebej prijetno izkušnjo priporočamo, da pred uporabo nanesete izdatno količino hibridnega lubrikanta, ki ga priporoča MEOGlory Hole Pred uporabo nanesite hibridni lubrikant, ki ga priporoča MEO.

    butt plug Zakaj je BUTTR Cold Blooded Scaled popolna izbira?

    • butt plug Zahtevna velikost: Z dolžino vstavljanja 15,2 cm in premerom 9,9 cm je Cold Blooded Scaled kot nalašč za tiste, ki si želijo upati večjim čepom in čim bolj povečati analno raztezanje.
    • butt plug Čudovita površina: Posebna, luskasta površina Cold Blooded Scaled zagotavlja intenzivno analno stimulacijo in poskrbi, da je vsak gib opazen. Butt plug Poleg tega zagotavlja, da se lubrikant še posebej dobro oprime .
    • butt plug butt plug Široka podlaga: Široka podlaga Cold Blooded Scaled ne zagotavlja le stabilnosti, temveč je odlična tudi za jahanje.
    • butt plug Za napredne uporabnike: Cold Blooded Scaled je bil posebej razvit za izkušene uporabnike, ki želijo razširiti svoje analne spretnosti in spolne meje.


    Za profesionalne analne uporabnike - močna zasnova za intenzivno stimulacijo

    Kolekcija BUTTR je bila posebej razvita za analne profesionalce z visokimi zahtevami in igro z zadnjimi vratci dviguje na novo raven. Butt plug Robusten, moški videz in vojaška zasnova blagovne znamke BUTTR odražata moč in vzdržljivost, ki sta potrebni pri uporabi spolnih igrač, kot je Cold Blooded Scaled . Butt plug Cold Blooded Scaled je še en primer, kako BUTTR ponuja nepozabna doživetja, ki zahtevajo predanost in vzdržljivost.

    Uporaba, pravo mazivo in čiščenje čepka

    Vedno uporabite veliko količino priporočenega Glory Holebutt plug Hibridnega lubrikanta MEO za gladko in prijetno izkušnjo s Cold Blooded Scaled . Ta hibridni lubrikant zagotavlja dolgotrajno lubrikacijo in je idealen za intenzivne seanse. Butt plug VERYCLEAN Cold Blooded Scaled po uporabi temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za še bolj temeljito čiščenje in optimalno higieno.

    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot ponudnik visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki iščejo nove izzive pri igri z zadnjimi vrati. Butt plug Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od hladnokrvne skale do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan po najvišjih standardih varnosti, udobja in trajnosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z BUTTR boste doživeli intenziven, prefinjen užitek - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju analnega raztezanjafisting in analno raztezanje.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Ocenjevanje 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Napišite svoj pregled

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL analni čep

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL analni čep

        butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo premakniti svoje analne meje in dodati novo dimenzijo analnemu raztezanju. Butt plug Z impresivno dolžino 15,2 cm in največjim premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled zagotavlja intenzivno analno stimulacijo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: