Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Analni čep s predorom - AssServant™

Naš legendarni AssServant™ je med našimi strankami najljubši in to z dobrim razlogom. Občutek nenehno široko odprtega anusa ustvarja intenziven občutek izgube nadzora in analnega podrejanja. Ta analni čep daleč presega preprosto analno stimulacijo in ponuja globoko izkušnjo, ki združuje užitek, izgubo nadzora in analno podrejenost.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Naš legendarni AssServant™ je med našimi strankami najljubši in to z dobrim razlogom. Občutek nenehno široko odprtega anusa ustvarja intenziven občutek izgube nadzora in analnega podrejanja. Ta analni čep daleč presega preprosto analno stimulacijo in ponuja globoko izkušnjo, ki združuje užitek, izgubo nadzora in analno podrejenost. To je igra meja, ki prebuja vznemirjenje zaradi neznanega in željo po nepričakovanem.

    Ste pripravljeni na vrhunsko analno pustolovščino?

    Naš analni čep AssServant™ je popolna spolna igrača za vse, ki iščejo vrhunsko analno stimulacijo. Ta analni čep je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ne vsebuje ftalatov ter ima anatomsko oblikovano obliko, ki je primerna tako za začetnike kot za profesionalce.

    AssServant™ je na voljo v treh velikostih in se popolnoma prilagaja anatomiji anusa. Vsak analni čep je opremljen s posebej oblikovano podlago, ki zagotavlja optimalno podporo in stabilnost.

    Dobro premišljena oblika, ki se proti konici rahlo zoži, olajša vstavljanje čepka in zagotavlja, da čepek varno ostane v anusu tudi med potovanjem in dolgotrajnim nošenjem (npr. čez noč in na potovanju). Naš čepek AssServant™ je pravi vrhunec! Zaradi odprtine po vsej dolžini lahko eksperimentirate do onemoglosti in odkrivate nove, vznemirljive načine igranja. Ne glede na to, ali želite vstaviti tanek dildo ali cevko za klistir - z inovativnim čepom AssServant™ butt plug ni omejitev za vašo domišljijo! In če želite biti na varni strani, lahko AssServant™ kadarkoli zaprete s priloženim tesnilnim čepom.

    Na voljo v treh velikostih od S do L:

    • S = začetnik: skupna dolžina 9 cm, dolžina za vstavljanje 7 cm, premer 3 do 4,4 cm, notranji premer 2,6 cm.
    • M = napredni: skupna dolžina 11,5 cm, dolžina za vstavljanje 9,5 cm, premer 3,4 do 5,9 cm, notranji premer 2,9 cm
    • L = Anal pro: skupna dolžina 13,5 cm, dolžina za vstavljanje 11,5 cm, premer 4,3 do 6,5 cm, notranji premer 3,3 cm


    Potopite se v svet analne stimulacije, ki ni običajen, in odkrijte novo raven užitka in zadovoljstva z našim AssServant™. Ste pripravljeni preseči svoje meje?

    Prepričljiv dizajn:

    Stabilna osnova in optimalno velik vrat zadnjega čepka ponujata več prednosti. Prvič, stabilna podlaga zagotavlja, da je čep med uporabo nameščen varno in stabilno, kar zmanjšuje tveganje, da bi nenamerno zdrsnil iz anusa. To je še posebej pomembno pri daljši uporabi ali med spolnim odnosom. Drugič, optimalno dimenzioniran vrat analnega čepka zagotavlja udobno in varno namestitev v anus, ne da bi povzročal neprijeten pritisk ali nelagodje. Zaradi tega je udoben za nošenje in pomaga pri sproščanju analnih mišic. Na splošno stabilna osnova in odlično dimenzioniran vrat pripomoreta k večji varnosti, udobju in užitku pri uporabi analnega čepka.

    Ustrezen lubrikant in optimalno čiščenje:

    Za najboljšo možno izkušnjo z našimi analnimi čepi priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi Aquameo. Ta posebej razvit lubrikant zagotavlja optimalno lubrikantnost in dolgotrajen učinek, ki olajša vstavljanje analnega čepka in zagotavlja prijeten občutek.

    Čepov nikoli ne uporabljajte z lubrikanti na osnovi silikona. Po uporabi je pomembno, da čep temeljito očistite, da zagotovite higieno in podaljšate rok uporabe izdelka. VERYCLEAN Uporabite toplo vodo, blago milo in naš posebni čistilni sprej, da bo čep vedno čist in pripravljen na naslednjo uporabo.

    Dodatne informacije:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Ocenjevanje 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Ocenjevanje 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Ocenjevanje 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Napišite svoj pregled

            Analni čep s predorom - AssServant™

            Analni čep s predorom - AssServant™

            Naš legendarni AssServant™ je med našimi strankami najljubši in to z dobrim razlogom. Občutek nenehno široko odprtega anusa ustvarja intenziven občutek izgube nadzora in analnega podrejanja. Ta analni čep daleč presega preprosto analno stimulacijo in ponuja globoko izkušnjo, ki združuje užitek, izgubo nadzora in analno podrejenost.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: