Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

MEO-XTRM - Črna AromaPlay™ Plug

Ta prav posebna dišava bo navdušila in vzbudila strahospoštovanje pri vsakem sužnju! Na spletni strani AromaPlay™ Plug prenese najbolj intimen telesni vonj dominantnega partnerja neposredno v nos podrejenega partnerja.

Več informacij

3832/00

na voljo

    Več informacij

    Ta zelo posebna dišava bo navdušila in navdušila vsakega sužnja! Na spletni strani AromaPlay™ Plug prenese najbolj intimen telesni vonj dominantnega partnerja neposredno v nos podrejenega partnerja. In najboljša stvar pri tem AromaPlay™ Plug da se lahko uporablja tako analno kot vaginalno.

    Ta izjemen izdelek BDSM omogoča izjemno doživljanje intimnih vonjav dominantnega partnerja in zagotavlja neprimerljivo raven podrejenosti. derAromaPlay™ Plug na edinstven način združuje koncept podrejenosti in dominacije. Integrirani kanal v AromaPlay™ Plug usmerja analni ali vaginalni vonj po cevki neposredno v plinsko masko, kar poveča občutek nadzora in podreditve med seanso BDSM.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Edinstvena doživetja BDSM

    • Edinstveno zaznavanje vonja: V AromaPlay™ Plug omogoča intenzivno zaznavanje partnerjevega vonja prek integriranega notranjega kanala. S pritrditvijo AromaPlay™ Plug na cev, ki je priključena na plinsko masko, se lahko vonj še intenzivneje prenaša, takoj ko se čep na koncu AromaPlay™ Plug odstranimo.
    • Vsestranska uporaba AromaPlay™ Plug je primeren tako za analno kot vaginalno uporabo, zato je vsestranski in nepogrešljiv pripomoček v vsaki zbirki BDSM. Inovativna zasnova vam omogoča raziskovanje novih ravni čutenja in premikanje svojih meja.
    • Razpoložljive barve: AromaPlay™ Plug je na voljo v treh živahnih barvah (rdeči, rumeni in črni).
    • Visokokakovostni material: The AromaPlay™ Plug je izdelan iz varne in trpežne plastike. Material je enostaven za čiščenje, zaradi česar je AromaPlay™ Plug idealen za pogosto uporabo.
    • Enostavno rokovanje AromaPlay™ Plug lahko pritrdite na plinsko masko s cevjo za plinsko masko ali na drugo masko z gumijasto cevjo.


    Spletna stran AromaPlay™ Plug je popolnoma nov izdelek BDSM, ki navdušuje s svojo sposobnostjo prenosa vonja in vsestranskostjo za analno in vaginalno uporabo. Popolnoma primeren za raziskovanje novih čutnih ravni in intenziviranje izkušenj BDSM. Ta edinstven pripomoček ponuja vznemirljive možnosti in presenečenja s povsem novo dimenzijo intimnosti, dominacije in podrejenosti.

    Več podrobnosti:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Material: plastika
    • Mere: Premer 1,4 cm do 3,5 cm, skupna dolžina 13,5 cm, dolžina za vstavljanje 10,5 cm, premer 1,4 cm do 3,5 cm
    • Spletna stran AromaPlay™ Plug je na voljo v treh različnih barvah, zato se za vsak okus najde nekaj, neprimerljiva izkušnja pa je zagotovljena.
    • Primerni dodatki: cev za plinsko masko, plinska maska itd (niso vključeni, naročite jih posebej).

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Napišite svoj pregled

      MEO-XTRM - Črna AromaPlay™ Plug

      MEO-XTRM - Črna AromaPlay™ Plug

      Ta prav posebna dišava bo navdušila in vzbudila strahospoštovanje pri vsakem sužnju! Na spletni strani AromaPlay™ Plug prenese najbolj intimen telesni vonj dominantnega partnerja neposredno v nos podrejenega partnerja.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: