Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni tuši

Glasilo

30 cm dolg analni tuš - Deep Dick Diver - Realističen dildo kot analni tuš za temeljito intimno higieno

Spletna stran Deep Dick Diver podjetja MEO ponuja najboljše iz obeh svetov: Združuje dolg, realističen dildo z izjemno učinkovitim analnim tušem. Tako lahko uživate v zelo globoki analni stimulaciji ter temeljitem čiščenju anusa in danke hkrati.

Več informacij

10016/00

na voljo

    Več informacij

    30 cm dolg analni tuš - Deep Dick Diver - Realističen dildo kot analni tuš za temeljito intimno higieno

    Spletna stran Deep Dick Diver podjetja MEO ponuja najboljše iz obeh svetov: Združuje dolg, realističen dildo z izjemno učinkovitim analnim tušem. To pomeni, da lahko uživate v zelo globoki analni stimulaciji in hkrati temeljito očistite anus in danko.

    Z Deep Dick Diver lahko uživate v užitku intenzivne penetracije in temeljite intimne higiene v enem samem, vsestranskem izdelku:

    Z Deep Dick Diver MEO - ki ga ponujamo v treh impresivnih dolžinah: 30 cm, 39 cm in dih jemajočih 49 cm - boste spoznali, da je lahko intimna higiena tudi zelo vroča. Ta edinstveni analni tuš je realističen dildo, ki je videti kot pravi, velik penis! Na spletni strani Deep Dick Diver Ne zagotavlja le izjemno temeljite intimne higiene, temveč predvsem intenzivne trenutke užitka pod tušem.

    Zaradi česar je Deep Dick Diver Analni tuš tako poseben?

    • Realistična zasnova: vam je všeč velik dildo? Ta izjemno dolg analni tuš je izdelan po vzoru pravega, impresivno velikega penisa. Realističen videz stebla in spolovila penisa zagotavlja zelo poseben občutek pri izpiranju anusa in danke. Občutek je, kot da bi nekdo ejakuliral v vas!
    • Vrhunski silikon: Izdelan je iz telesu prijaznega vrhunskega silikona brez ftalatov, ki je žametno mehak ter hkrati varen in higieničen. Z malo lubrikanta na vodni osnovi lahko celoten analni tuš vstavite v anus!
    • Pripravljen za takojšnjo uporabo: Adapter na spodnji strani analnega tuša ustreza večini standardnih cevi za prhanje, zato lahko uživate v analni intimni higieni in seveda užitku neposredno pod tušem, ne da bi vam bilo treba opravljati nerodne predelave. Uživajte v neverjetnem užitku, medtem ko si izpirate anus in rektum ter hkrati globoko v sebi čutite izjemno dolg dildo.


    Združite prijetno s koristnim!

    Spletna stran Deep Dick Diver ni le analni tuš - je dolg dildo za globok, prodoren užitek IN temeljito intimno higieno. Realistična zasnova z realističnim steblom penisa, odličnim žiljenjem in izbočenim spolovilom vaše erotične pustolovščine pod tušem popelje na povsem novo raven. Žametni vrhunski silikon ni le varen in naravno ne vsebuje ftalatov, temveč je tudi neverjetno prijeten. Pod prho Deep Dick Diver zlahka privijete na cev za prhanje, tako da lahko s pipo za prhanje udobno nadzirate količino vode.

    Kako uporabljati Deep Dick Diver na:

    Privijačite Deep Dick Diver trdno pritrdite na cev za prhanje. Na spolovilo vtrite nekaj lubrikanta na vodni osnovi, npr. priljubljenega FuckBuddy iz MEO, dokler ne postane sijoče in gladko, ter počasi vstavite dildo v anus. Občutek, ko v vas prodre dolg dildo, je neprekosljiv - a to je šele začetek. Dodajte še več lubrikanta in vstavite dildo še globlje, medtem ko pustite vodo teči. Zaradi vse večje polnitve in notranjega pritiska se boste počutili intenzivno, dokler končno ne izvlečete dilda in voda v osvobajajočem curku steče iz vas. Pustite vodo pod tušem, da vse sperete, in ko končate, nanesite še nekaj lubrikanta na dildo in začnite znova.

    Kako pomembno je, da pred analnim seksom in po njem uporabite analni tuš:

    Za prijetno in higienično izkušnjo je ključnega pomena uporaba analnega pršila pred in po analnem seksu. Pred analnim spolnim odnosom analni tuš poskrbi za temeljito čiščenje in vas z odstranjevanjem morebitnih nečistoč pripravi na brezskrbno izkušnjo. Po analnem spolnem odnosu analni tuš pomaga ponovno očistiti anus in danko ter poskrbi, da za njima ne ostanejo nikakršni ostanki. To ne spodbuja le čistoče, temveč tudi dobro počutje in zdravje, tako da se lahko popolnoma osredotočite na užitek pri seksu.

    Dodatne informacije:

    • Dolgi analni tuš - Deep Dick Diver
    • Realistični dildo kot analni tuš za zelo poseben analni užitek in temeljito intimno higieno
    • Skupna dolžina: 30 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 29 cm
    • Največji vstavljivi premer: 3,8 cm
    • Optimalen vodni tlak in temperatura vode: Pri uporabi Deep Dick Diver je pomembno, da uporabljate pravilen pritisk in temperaturo vode, da zagotovite varno in udobno izkušnjo. Uporabite zmeren pritisk vode, ki je dovolj blag, da zagotavlja udobno čiščenje, ne da bi dražil anus ali občutljive notranje predele. Prav tako poskrbite, da je voda prijetne, mlačne temperature - ne prevroča in ne prehladna. Tako bo čiščenje temeljito in prijetno, vi pa boste lahko uživali v popolnem užitku Deep Dick Diver globoko v sebi.
    • Material: Dildo iz visokokakovostnega silikona, adapter iz cinkove zlitine, zamašek iz gume.
    • Lubrikant: Za najboljše rezultate uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi, npr. FuckBuddy iz MEO.
    • Opomba: prikazana cev za prhanje ni vključena v obseg dobave.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Ocenjevanje 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Ocenjevanje 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Napišite svoj pregled

          30 cm dolg analni tuš - Deep Dick Diver - Realističen dildo kot analni tuš za temeljito intimno higieno

          30 cm dolg analni tuš - Deep Dick Diver - Realističen dildo kot analni tuš za temeljito intimno higieno

          Spletna stran Deep Dick Diver podjetja MEO ponuja najboljše iz obeh svetov: Združuje dolg, realističen dildo z izjemno učinkovitim analnim tušem. Tako lahko uživate v zelo globoki analni stimulaciji ter temeljitem čiščenju anusa in danke hkrati.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: