Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Velik analni čep s priseskom

Kaj je boljše od prsta v zadnjici? Dva velika prsta v tvoji zadnjici! Butt plug Dvojni prst BUTTR Victory ponuja povsem novo dimenzijo analne stimulacije. Butt plug S svojo izjemno velikostjo in realističnim dizajnom podvoji užitek. Takoj ko vstavite oba prsta, se razmakneta!

Več informacij

10065/00

na voljo

    Več informacij

    butt plug BUTTR Victory Double Finger - Dvakrat boljši, dvakrat intenzivnejši

    Kaj je boljše od prsta v zadnjici? Dva velika prsta v tvoji zadnjici! Butt plug BUTTR Victory Double Finger ponuja povsem novo dimenzijo analne stimulacije. Butt plug S svojo izjemno velikostjo in realističnim dizajnom podvoji užitek. Dva prsta zagotavljata prav posebno vrsto stimulacije, saj se takoj po vstavitvi obeh prstov razmakneta! Ne le velikost (27 cm dolžine in 2 x 5 cm = 10 cm premera), tudi podrobnosti teh prstov so impresivne - vsaka linija in obris sta realistično modelirana in zagotavljata posebno intenzivno izkušnjo. Naše stranke lahko prste vstavijo tako analno kot vaginalno ali pa se odločijo za dvojno penetracijo - en prst v anus, drugega v vagino.

    Victory Double Finger Butt Plug: Edinstvena zasnova za največji užitek

    Butt plug BUTTR Victory Double Finger ima realistično obliko in površino po vzoru prave roke, kar zagotavlja dodatno stimulacijo med vstavljanjem. Močna in stabilna podlaga čepek varno drži na mestu, ne glede na to, kako intenzivna je seansa. Močan prisesek omogoča tudi uporabo brez uporabe rok - pritrdite analni čep na primer na stensko ogledalo in opazujte, kako ta dva prsta počasi prodirata v vas.

    butt plug Zakaj je BUTTR Victory Double Finger popoln analni čep:

    • Realistična zasnova: zelo podroben analni čep je izdelan po vzoru človeške roke in zagotavlja intenziven, realističen občutek.
    • Vsestranska uporaba: Prste lahko uporabljate za analno ali vaginalno stimulacijo ali za dvojni užitek s hkratno penetracijo.
    • butt plug Stabilna podlaga in prisesek: Stabilna podlaga in močan prisesek zagotavljata, da ostane trdno na mestu in ne zdrsne. Butt plug Dvojni prst Victory Double Finger pritrdite na ogledalo ali drugo gladko površino za užitek brez uporabe rok.
    • butt plug Material: Izdelan je iz visokokakovostnega, telesu prijaznega vinila, ki je trpežen, vendar dovolj prožen, da se popolnoma prilagodi notranji anatomiji.


    Uporaba, pravo mazivo in čiščenje čepka

    Vedno uporabite veliko količino priporočenega Glory Holebutt plug Hibridnega lubrikanta MEO za še posebej prijetno izkušnjo s čepom Victory Double Finger . Ta hibridni lubrikant zagotavlja dolgotrajno lubrikacijo in je idealen za intenzivne seanse. Butt plug VERYCLEAN Po uporabi pripomoček Victory Double Finger temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za še posebej temeljito čiščenje in optimalno higieno.


    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot ponudnik visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki iščejo nove izzive pri igri z zadnjimi vratci. Butt plug Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od Victory Double Finger do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan v skladu z najvišjimi standardi varnosti, udobja in trajnosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z BUTTR boste doživeli intenzivne, prefinjene užitke - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju analnega seksa,fisting ali analnega raztezanja.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Fühlt sich sehr geil an

    Das große Butt Plug hat keinen unangenehmen Geruch wie viele andere. Es fühlt sich sehr geil an wenn er drin ist und sich dann die beiden Finger spreizen. Hammer wenn man ihn dann noch bewegt, rein und raus und drehen. Die Größe und vor allem die Dicke ist ideal um auch wirklich Spaß damit zu haben. Der Saugnapf ist stark und hält sehr gut an glatten Oberflächen.

      Ocenjevanje 

      Correcto

      Todo bien

        Ocenjevanje 

        Esta bien

        Era un regalo, y de momento, le ha gustado

          Napišite svoj pregled

          Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Velik analni čep s priseskom

          Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Velik analni čep s priseskom

          Kaj je boljše od prsta v zadnjici? Dva velika prsta v tvoji zadnjici! Butt plug Dvojni prst BUTTR Victory ponuja povsem novo dimenzijo analne stimulacije. Butt plug S svojo izjemno velikostjo in realističnim dizajnom podvoji užitek. Takoj ko vstavite oba prsta, se razmakneta!

          Napišite svoj pregled

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: