Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL analni čep

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo premakniti svoje analne meje in dodati novo dimenzijo analnemu raztezanju. Z impresivno dolžino 15,2 cm in največjim premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug za intenzivno analno stimulacijo.

Več informacij

10029/00

na voljo

    Več informacij

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Za analne profesionalce, ki iščejo nov izziv

    BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo premakniti svoje analne meje in dodati novo dimenzijo analnemu raztezanju. Z impresivno dolžino za vstavljanje 15,2 cm in največjim premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug zagotavlja intenzivno analno stimulacijo. Teksturirana površina Cold Blooded Scaled butt plug poskrbi, da lahko med počasnim vstavljanjem v anus intenzivno občutimo vsak centimeter. Poleg tega je njegova površina luskasta Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug zagotavlja, da se lubrikant še posebej dobro oprime, kar zagotavlja še boljši občutek. Za še posebej prijetno izkušnjo je priporočljivo, da pred uporabo nanesete izdatno količino priporočenega hibridnega lubrikanta MEO Glory Hole Hibridnega lubrikanta pred uporabo.

    Zakaj je BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug popolna izbira?

    • Zahtevna velikost: Z dolžino vstavljanja 15,2 cm in premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug popoln za vse, ki želijo preizkusiti večje analne čepke in čim bolj povečati analno raztezanje.
    • Čudovita površina: Posebna, luskasta površina Cold Blooded Scaled butt plug zagotavlja intenzivno analno stimulacijo in poskrbi, da je vsak gib opazen. Butt plug Luskasta površina zagotavlja tudi, da se lubrikant še posebej dobro oprime .
    • Široka podlaga: Široka podlaga Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug ne zagotavlja le stabilnosti, temveč je tudi odlična za jahanje.
    • Za napredne uporabnike: Za Cold Blooded Scaled butt plug je bil posebej razvit za izkušene uporabnike, ki želijo razširiti svoje analne spretnosti in spolne meje.


    Za profesionalne analne uporabnike - Močna zasnova za intenzivno stimulacijo

    Kolekcija BUTTR je bila posebej razvita za analne profesionalce z visokimi zahtevami in analne užitke dviguje na novo raven Backdoor-Play na novo raven. Robusten, moški videz in vojaški dizajn blagovne znamke BUTTR odražata moč in vzdržljivost, ki sta potrebni pri uporabi spolnih igrač, kot so Cold Blooded Scaled butt plug so povpraševanja. Spletna stran Cold Blooded Scaled butt plug je še en primer, kako BUTTR ponuja nepozabna doživetja, ki zahtevajo predanost in vzdržljivost.

    Uporaba, pravo mazivo in čiščenje čepka za zadnjico

    Vedno uporabite izdatno količino priporočenega Glory Hole Hibridnega lubrikanta MEO za gladko in prijetno izkušnjo z Cold Blooded Scaled butt plug. Ta hibridni lubrikant zagotavlja dolgotrajno lubrikacijo in je idealen za intenzivne seanse. Očistite Cold Blooded Scaled butt plugVERYCLEAN po uporabi temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za še posebej temeljito čiščenje in optimalno higieno.

    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot ponudnik visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki v seksu iščejo nove izzive Backdoor-Play iščejo nove izzive. Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od Cold Blooded Scaled butt plug do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan v skladu z najvišjimi standardi varnosti, udobja in vzdržljivosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z izdelkom BUTTR boste doživeli intenziven, prefinjen užitek - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju analnega raztezanja fisting in analno raztezanje.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    This will fill you up

    This bad boy is big not for beginners. I can't get it all the way in yet but hopefully I will sometime but what a feeling it is trying.

      Ocenjevanje 

      Optimale Form

      Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

        Ocenjevanje 

        Alter Schwede !!!

        Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

          Napišite svoj pregled

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL analni čep

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL analni čep

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo premakniti svoje analne meje in dodati novo dimenzijo analnemu raztezanju. Z impresivno dolžino 15,2 cm in največjim premerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug za intenzivno analno stimulacijo.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: